Interesse in karate?

Meer info

Kleuterkarate

    

BELANGRIJKE DATA:

21/4/18: Open WIKF-stage, sporthal Eksel
26/5/18: KCAR-barbecue, Den Drossaerd, Lindel Overpelt

Beste KCAR'ers,

Maart was weer een maandje om u tegen te zeggen. Druk, druk, druk... stages, trainingen, wedstrijden, enzovoort...

Het begon op zaterdag 3 maart 2018 met onze eigen Beker van Overpelt kata. Uiteraard wil ik al onze deelnemers feliciteren, ongeacht of ze een podium behaalden met hun deelname. Met 19 podiumplaatsen waaronder 5 titels deden jullie het zeer goed. Fijn om te zien dat zowel onze jongste deelnemers van 6/7 jaar als onze oudsten van 40+ evenveel genieten van hun podiumplaats. Eveneens wil ik al onze helpende handen bedanken voor de hulp bij het timekeepen, scheidsen, wedstrijdorganisatie, catering, inkom, fotografie, coaching enzovoort. Alles verliep perfect getimed, zodat we tijdig klaar waren en we er nog een lange en gezellige avond van konden maken.

Het weekend van 9 t/m 11 maart 2018L: stage onder leiding van sensei Jon Wicks in Beluik. Ondanks het feit dat ik zelf omwille van een blessure niet kon deelnemen, was het een gezellig KCAR-weekend. Met 22 deelnemers waren we meer dan vertegenwoordigd. Verder hadden we een grote groep dangraden die voor één of twee overnachtingen kozen en er mede voor zorgden dat ook de avonden gezellig waren. De trainingen waren weer leerrijk. Jammer dat het op organisatorisch vlak weer een ramp werd bij het reeds lang geboekte hotel (niet voor de eerste keer). Volgend jaar zullen we die organisatie zelf in handen nemen.

Zaterdag 17 maart reden we opnieuw naar het verre Henegouwen. Basècles was de locatie waar het BK WADO doorging. De organisatie was meer dan behoorlijk. Aan elke tafel vroeg men een KCAR’er als verantwoordelijke timekeeper. Walter, Dirk en Sander waren de drie mannen die de dienst uitmaakten en zij zorgden ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld was. Dit mocht ook gezegd worden van de Vlaamse scheidsrechters die onder leiding van Steven uitstekend werk verrichtten. Uiteraard lieten ook Leen, Sven en Glen zich niet onbetuigd. Katuschka en Bert zorgden voor de mooie foto’s en onze supporters schreeuwden onze deelnemers naar niet minder dan 25 podiumplaatsen, waaronder 10 titels. Coaches Brecht, Laura en Eva waren terecht trots en dat was ik ook.

Op zaterdag 31 maart sloten we de maand af met een nationale katatraining in Hoeselt ter voorbereiding op het EK WIKF in Braga. Sommigen die ook nog in voorbereiding zijn voor hun danexamen in mei of november, reden weer van de ene locatie naar de andere.

Maart was hoe dan ook een drukke maar succesvolle maand. Voor onze jongeren is het twee weken paasvakantie, terwijl de groten op halve snelheid trainen. Wel zullen er twee extra trainingen zijn voor de geselecteerden voor het Limburgs Kampioenschap. Op woensdag 4 april organiseren we een katatraining en op donderdag 12 april een kumitetraining.

Planning paasvakantie:

Ma 2/4: GEEN TRAINING
Di 3/4: Enkel +12-jarigen
Woe 4/4: Enkel kataselectie provinciaal kampioenschap
   18.45 – 20.00 uur: -12 jaar
   20.00 – 21.45 uur: +12 jaar
Do 5/4: Enkel +12-jarigen
Vrij 6/4: GEEN TRAINING

Zat 7/4: Training zwarte gordels Honbu Dojo Bilzen

Ma 9/4: Enkel +12-jarigen
Di 10/4: GEEN TRAINING
Woe 11/4: Gevorderden
Do 12/4: Enkel kumiteselectie provinciaal kampioenschap
   19.00 – 21.00 uur
Vrij 13/4: Enkel +12-jarigen

Zaterdag 21/4/18: KCAR-stage. BE THERE!!!!

In maart mochten we de volgende nieuwe leden verwelkomen: Chris Van Hout, Berre Spleesters en Jaydon Van Den Broek.

De volgende KCAR’ers verhoogden in graad:

Wit-gele gordel of kandidaat 8e kyu: Annabelle Szeles, Dani Plessers en Samil Temirhan
Gele gordel of 8e kyu: Toon Vastmans, Sarah Malki, Noor Tayari, Lizandro Campos, Staf Bussels, Jorne Verlaek, Keoni Van Auseloos en Cody Van Auseloos
Geel-oranje gordel of kandidaat 7e kyu: Kevin Peetermans
Oranje gordel of 7e kyu: Arne Mannes, Maud Piggen, Mrna Heggag en Yustina Heggag
Bruine gordel of 3e kyu: Jolie Fransen

Proficiat aan allen...

Sensei