Interesse in karate?

Meer info

Kleuterkarate

    

Beste karateka’s

Alweer een maandje verder. Een korte maand en ook een vrij rustige. Op 7 februari kenden we met het bestuur en de volwassenen een geslaagde Japanse avond met 24 personen. Gezellig en zeker voor herhaling vatbaar. Jammer genoeg moesten we er ’s anderendaags op tijd uit vermits we met een hele bende KCAR-ers deelnamen aan de Winterstage in Genk. Ook dit was weer een geslaagde dag onder leiding van de Sporttechnische commissie en gasttrainer Mathieu Beysen.

Op 13 februari hadden we ditmaal de kampioenenhuldiging in Eksel waar een hele groep van onze mensen gehuldigd werden en drie inwoonsters van Hechtel-Eksel extra ‘in the picture’ werden gezet: Daphne, Marie en Eva, waarbij laatstgenoemde ook nog tot beloftevolle jongere werd verkozen. Papa Robert was net op tijd terug uit Canada waar hij tijdens zijn veertiendaags verblijf ook twee maal de kans zag om te trainen bij…..de lokale WIKF-club! Een mooi voorbeeld van hoe onze grote familie in de hele wereld terug te vinden is….

28 februari hadden we onze jaarlijkse familiedag en dit was een zeer groot succes met 140 deelnemers. Dit jaar deden we dit evenement ook wat vroeger in het jaar, en ik had de indruk dat de niet-karateka’s, die de helft van de deelnemers uitmaakten, zich uitstekend hebben geamuseerd. Als er nu nog enkelen zijn die de drempel overstappen, is onze missie geslaagd.

Verder kan ik jullie ook zeggen dat Robert en Katuschka gestart zijn met een nieuwe website WIKF Belgium. Jullie klikken hem maar eens aan: www.wikf.be. Momenteel zijn de fundamenten gelegd voor wat een basic website moet worden met de algemene info rond WIKF Belgium.

Noteer voor maart zeker onze Beker van Overpelt waar jullie ongetwijfeld zijn als deelnemer of supporter en vergeet natuurlijk niet: 25 APRIL 2015 KCAR-STAGE EKSEL.

De volgende personen behaalden een hogere graad in februari:

Wit-gele gordel of kandidaat 8e kyu: Daoudi Amir
Gele gordel of 8e kyu: Hannah Thijs
Oranje-groene gordel of kandidaat 6e kyu: Tuur Dilissen/Zian Meurs
Groene gordel of 6e kyu: Killian Vanderhoydonks
Blauwe gordel of 5e kyu: Edith Uytebroeck
Bruine gordel of 3e kyu: Luka Winters
3e bruin of 1e kyu: Robbe Winters

Proficiat aan allen…
Sensei

 

No events found