Interesse in karate?

Meer info

Kleuterkarate

    

Beste KCAR-ers,

We zijn ondertussen weer enkele maanden ver in het nieuwe seizoen en zitten perfect op schema.

Met onze EK-geselecteerden begonnen we op 6 augustus met de eerste wedstrijdtrainingen KATA en KUMITE ter voorbereiding op het EK WIKF Te Denemarken. Dat dit resultaten opleverde, is ondertussen gebleken. Ook onze seniors en gevorderden begonnen midden augustus en de laatste week van augustus hadden we de herhalingstrainingen voor alle niveaus. We hadden ondertussen weer onze jaarlijkse flyercampagne, waarvoor dank aan de vele helpende handen. 

Zoals elk jaar stopten er weer een heel deel van onze leden onder het motto ‘Velen zijn geroepen, weinig uitverkoren’, maar anderzijds begonnen er weer vele nieuwelingen waarvan sommigen hopelijk uitgroeien tot goede karateka's in de toekomst.

Op zaterdag 12 september deden onze eliteatleten mee aan de Lion Cup te Luxemburg, maar jammer genoeg viel er niemand in de prijzen. Uiteindelijk was dit voor de meesten vooral een voorbereiding op het EK WIKF, waarvan je een uitgebreid verslag kon lezen in de extra nieuwsbrief. 

De komende maanden staan er weer verschillende activiteiten op de kalender: de Beker van Hoeselt, Open Belgium, de Beker van Kortenberg, de Sittard Cup voor de competiteurs, de stage onder leiding van Jon Wicks in Bilzen en natuurlijk het feest ter gelegenheid van 30 JAAR KCAR op 28 november. OPGELET!! In de namiddag hebben we de Kids Day. Hiervoor schrijf je in bij Walter vóór 15/11 en dit is enkel voor de jonge leden, niet voor de ouders. 's Avonds zal het avondfeest plaatsvinden. Hier hoop ik op zoveel mogelijk aanwezigen om er samen met iedereen een fantastisch moment van te maken in de geschiedenis van onze club. Inschrijven kan tot 1 november 2015. 

Verder wil ik de grote WIKF-familie nog even in de kijker zetten waarvan onze club deel uitmaakt. We zijn ondertussen met allemaal WIKF-kyugraden en 1e dangraden, maar ook onze hogere dangraden beginnen WIKF te worden. We hebben een aantal atleten die deel uitmaken van het nationale WIKF-team, om nog maar te zwijgen van de vele medailles en titels die zij de afgelopen jaren mee naar huis brachten. En natuurlijk hebben we ook WIKF-scheidsrechters. Verder ben ikzelf sinds begin dit jaar president van WIKF BELGIUM en lid van de internationale WIKF-organisatiecommissie. Samen met bijna 60 andere landen wereldwijd maken wij deel uit van deze fantastische familie en dit gaan we nog meer in de kijker plaatsen door vanaf 1 januari net zoals in de andere traditionele dojo's te trainen in onze ‘colours’ ofwel met de WIKF-badges en vanaf 3e dan met de bedrukking op onze karatepakken. De badges zijn te krijgen via Sven Vandermeulen of via mijzelf voor de democratische prijs van €6. De bedrukking kan enkel worden besteld via de Honbu Dojo. Gelieve jullie hiervan te voorzien. 

De afgelopen maanden mochten we de volgende nieuwe leden verwelkomen: Tom Meex, Myriam Bouddouft, Dimitri De Raeve, Giel Bas, Jassim Vanvelthoven, Sem Luys, Yonah Claes, Tristan Claes, Dylan Janssen, Alexander Pelsers.

De volgende leden behaalden een hogere graad:
Wit-gele gordel of kandidaat 8e kyu: Mathias Habraken, Elif Kokus en Milan Schevenels
Gele gordel of 8e kyu: Tom Meex en Mohamed Bouddouft
Geel-oranje gordel of kandidaat 7e kyu: Khadija Bouddouft en Shiloh Pagan
Oranje gordel of 7e kyu: Abdelhamid Bouddouft en Argo De Saedeleir

Proficiat aan allen…

Sensei

No events found