Interesse in karate?

Meer info

Kleuterkarate

    

Vanaf 1 oktober 2024 start KCAR weer met kleuterkarate. De trainingen voor kleuters (vanaf 3 jaar!) gaan plaatsvinden op woensdagavond van 17.45 tot 18.30 uur in de sporthal van Eksel. De andere jeugdtrainingen blijven ongewijzigd.

Concreet betekent dit het volgende:

  • Kinderen van 3 en 4 jaar oud kunnen enkel kleuterkarate volgen op woensdag.
  • Kinderen van 6 jaar en ouder kunnen enkel terecht bij de gewone jeugdtrainingen op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.
  • Kinderen van 5 jaar hebben de keuze tussen kleuterkarate en de gewone jeugdtrainingen, deze wordt in overleg met de ouders en trainers gemaakt.

We gaan werken met een wachtlijst waarvan de eerste 15 kleuters in oktober kunnen starten. Voorwaarde is dat ze op 1 oktober 2024 3 jaar zijn. Kleuters die familie zijn van KCAR-leden (kinderen, broertjes, zusjes enzovoort), hebben voorrang op deze lijst. Wil je een kind op de wachtlijst zetten? Neem dan contact op met jeugdtrainer Laura of stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. De eerste kleuters staan inmiddels al op de lijst!