Kandidaten dan- en kyu-examen 2020

Voor iedereen die in 2020 opgaat voor een dan- of kyu-examen: er is een nieuwe bundel beschikbaar over de geschiedenis en alle technieken van Wado Ryu-karate. Kijk hiervoor onder het menu 'Wado - Geschiedenis en techniek van Wado Ryu'.

okt
18

1:00 pm - 5:00 pm

nov
6

 

Nu de coronapandemie steeds meer aan kracht verliest en de maatregelen in dat kader steeds verder worden versoepeld, hebben de sportclubs groen licht gekregen om vanaf 18 mei de trainingen te hervatten, onder strikte voorwaarden: in de buitenlucht en in groepen van maximaal 20 personen, inclusief trainer. Daarbij moet ook te allen tijde de 'social distancing' in acht worden genomen. KCAR is meteen op 18 mei van start gegaan met trainingen voor de kinderen en de volwassenen, waarbij iedereen in (min of meer) vaste groepen werd ingedeeld op leeftijd en/of graad. De opkomst was groot: 35 kinderen jonger dan 12 jaar en 27 (jong)volwassenen!

Voorlopig worden er trainingen georganiseerd op maandag, woensdag, donderdag (behalve op 21 mei) en vrijdag, van 18.30-19.30u voor kinderen -12 jaar en van 19.30-21.00u voor de volwassenen en de jeugd vanaf 12 jaar, op of in de nabijheid van de volgende locaties:

Maandag: verhard terrein voor sporthal Peer, kinderen afzetten aan de parking
Woensdag: parking sporthal Eksel
Donderdag: parking sporthal Eksel
Vrijdag: grasterrein achter 't Pelterke Overpelt, kinderen afzetten aan Ravotterkespad

Als kledij volstaat gewone sportkleding (geen kimono), de -12-jarigen dragen daar een gordel overheen. Bij regen of ander slecht weer kan de training worden geannuleerd; hou hiervoor de Facebook-pagina van KCAR in de gaten.