Beker van Overpelt gaat niet door - trainingen geannuleerd

Helaas gaat de Beker van Overpelt zaterdag 14 maart niet door. Deze wedstrijd wordt uitgesteld en zal nu gaan plaatsvinden op zondag 18 oktober 2020.

Alle trainingen tot en met 5 april zijn geannuleerd. Kijk in de cyclus welke trainingen er doorgaan tijdens de paasvakantie.

Kandidaten dan- en kyu-examen 2020

Voor iedereen die volgend jaar (2020) opgaat voor een dan- of kyu-examen: er is een nieuwe bundel beschikbaar over de geschiedenis en alle technieken van Wado Ryu-karate. Kijk hiervoor onder het menu 'Wado - Geschiedenis en techniek van Wado Ryu'.

2:00 pm - 5:30 pm

2:00 pm - 5:00 pm

juni

6:00 pm - 10:00 pm

Adres:
Sporthal De Kimpel
Eikenlaan 25
3740 Bilzen

Tijden:
zaterdag:

Typen trainingen:
Kadertraining - Traditionele WIKF-trainingen, enkel bedoeld voor zwarte gordels.
Examentraining - Voorbereiding DAN-examens WIKF. Speciale voorbereidende trainingen voor de kandidaten voor een DAN-examen onder leiding van World Chief Instructor John Wicks en/of Belgian Chief Instructor Mathieu Beysen. Deze trainingen zijn ENKEL TOEGANKELIJK voor de KANDIDATEN DAN-EXAMEN en hun PARTNERS.
Tanto Dori-training - Traditionele mesaanvallen en verdedigingen in functie van examens en/of wedstrijden.

Zie de kalender voor de datums waarop de verschillende trainingen worden gegeven.