Clubfeest KCAR 35 jaar geannuleerd

Helaas zien wij ons genoodzaakt de feestelijkheden rondom het 35-jarig jubileum van KCAR te annuleren. De huidige situatie rondom COVID-19 maakt het onmogelijk een feest te organiseren.

okt
3

1:30 pm - 5:00 pm

okt
18

1:00 pm - 5:00 pm

okt
31

2:00 pm - 4:00 pm

feb
6

10:30 am - 6:00 pm

apr
24

2:00 pm - 5:30 pm

BELANGRIJKE DATA:

3/3/18: Beker van Overpelt kata, georganiseerd door KCAR 
21/4/18: WIKF-stage KCAR Eksel voor iedereen
26/5/18: KCAR-barbecue

Beste KCAR'ers,

2018 ging van start zoals 2017 eindigde: gezellig, druk en KCAR alomtegenwoordig. Gelukkig waren de eerste weekends op een nationale kumitetraining na nog vrij. Deze training ging door in onze dojo in Eksel en de nationale trainers David Gomez en Brecht Evens maakten er weer een pittige training van.

Op 20 en 21 januari organiseerden onze noorderburen de internationale WIKF-stage in Papendrecht. Leen, Brecht, Sven, Thierry, Sidney, San en ikzelf gingen voor twee dagen, samen met Dirk. Op zaterdag kwamen Eva, Brahim, Marco, Johnny en Fabian en op zondag kwam Glen. Het werd een bijzonder leerrijk en uiteraard gezellig weekend en samen met onze Belgische vrienden sloten we weer het restaurant, de bar en al wat er te sluiten viel. 

27 januari: het Vlaams Kampioenschap te Schoten. We begonnen in tegenstelling tot voorgaande jaren al ‘gehandicapt’ aan dit tornooi. Huib ziek, Jolie en Brecht gekwetst en dus enkel kata en dan nog op onvolledige sterkte, en Laura (winnares van talrijke Vlaamse titels en podia de laatste jaren) in opleiding bij het leger en dus enkel coach. Gelukkig begint onze nieuwe generatie zich stilaan te manifesteren, zodat we toch huiswaarts mochten keren met 22 podiumplaatsen, waaronder toch nog 3 titels. Sidney kumite en Daphne zorgde voor de dubbelslag (kata en kumite). Al bij al toch een goede competitiestart voor 2018, ware het niet dat Lars in zijn eerste partij zijn knie terug uit de kom had (patella luxatie). Laat ons hopen dat hij snel weer de oude is.

In januari mochten we oudgediende Roberto Cecchi terug verwelkomen. Tevens kwam Fara Ulenaers na een lange afwezigheid terug uit blessure.

De volgende leden behaalden een hogere graad: 

Wit-gele gordel of kandidaat 8e kyu: Emily Belik, Sem Vossen, Aurelio Muroni en Kevin Luyckx
Gele gordel of 8e kyu: Amber Oyen
Geel-oranje gordel of kandidaat 7e kyu: Jonah Maes
Blauwe gordel of 5e kyu: Fabian Szeles
2e blauw of 4e kyu: Johnny Szeles

Proficiat aan allen...

Sensei