Interesse in karate?

Meer info

Kleuterkarate

KCAR heeft een bijzonder succesvol weekend achter de rug! Op zaterdag 23 april deden de KCAR-competiteurs die tot de Vlaamse selectie behoren, mee aan het Open Luxemburgs Kampioenschap in Differdange. Op een dergelijk internationaal tornooi van hoog niveau is het al moeilijk om door de eerste ronde te komen. Ditmaal lukten het Sidney Van Herreweghe en Eva Kuipers om zelfs nog verder te komen: Eva won maar liefst drie rondes, verloor toen in de poulefinale en helaas ook in de herkansing, maar het leverde haar wel een knappe vijfde plaats op. Sidney won na verlies in de tweede ronde wel in de herkansing en behaalde een hele mooi derde plaats!

Op zondag 24 april vond het Provinciaal Kampioenschap Multistijl plaats in Lommel. KCAR trok er met een grote delegatie naartoe en behaalde in totaal 36 podiumplaatsen, nog meer dus dan de vorige, eveneens zeer succesvolle jaren. Het KCAR-katateam behaalde voor de derde maal dit jaar goud, met als extra deze keer dat de individuele leden van het team op de individuele onderdelen ook nog eens tweemaal goud scoorden! Huib Fransen behaalde eveneens een dubbelslag, en de jonge Aleyna Yilmaz en Khadija Bouddouft stonden voor het eerst ook op het podium! Proficiat allemaal!

KATA

1e plaats: Aleyna Yilmaz, Mohammed Bouddouft, Fabian Szeles, Huib Fransen, Eva Kuipers, Laura Sikorski (junioren), Brecht Evens
2e plaats: Argo De Saedeleir, Sidney Van Herreweghe, Indra Winters, Mirthe Conen (junioren), Glen Vanderheyden (junioren én senioren)
3e plaats: Jolie Fransen, Khadija Bouddouft, Sven Sikorski, Lars Winters (junioren én senioren), Mirthe Conen (senioren), Laura Sikorski (senioren), Esra Tanriverdi

KATA TEAM

1e plaats: Team KCAR 1 - Eva Kuipers, Brecht Evens en Laura Sikorski

KUMITE

1e plaats: Huib Fransen, Sidney Van Herreweghe, Eva Kuipers, Laura Sikorski, Brecht Evens
2e plaats: Jolie Fransen, Indra Winters, Glen Vanderheyden, Marie De Rycke
3e plaats: Safa El Ouardi, Sana El Ouardi, Sven Sikorski, Lars Winters, Mirthe Conen

Klik hier voor foto's van het Limburgs Kampioenschap.