Kandidaten dan- en kyu-examen 2020

Voor iedereen die in 2020 opgaat voor een dan- of kyu-examen: er is een nieuwe bundel beschikbaar over de geschiedenis en alle technieken van Wado Ryu-karate. Kijk hiervoor onder het menu 'Wado - Geschiedenis en techniek van Wado Ryu'.

juni
20

6:00 pm - 10:00 pm

okt
18

1:00 pm - 5:00 pm

nov
6

Het Belgisch Kampioenschap Multistijl werd dit jaar gekenmerkt door chaos en grote vertragingen, deels veroorzaakt door een nieuw katasysteem met punten vanaf 14 jaar en deels...omdat het nou eenmaal het Belgisch Kampioenschap Multistijl was. In de ochtend viel het nog mee, maar in de loop van de namiddag liepen sommige vloeren meer dan tweeëneenhalf uur achter op schema, wat zelfs voor dit toernooi ongekend veel was. Het kwam de concentratie van de kampers uiteraard niet ten goede...

Daphne Kuipers behaalde net als vorig jaar een derde plaats bij kata en ook een derde plaats bij kumite, Sidney Van Herreweghe werd ook derde bij kata en tweede bij kumite en Sven Sikorski wist bij kumite knap een derde plaats binnen te halen. Maar de held van de dag was Jestin Starinieri, die een bijzonder straffe prestatie neerzette en in een grote categorie van maar liefst 19 deelnemers onder de 10 jaar Belgisch Kampioen Kata werd!

Klik hier voor de foto's.