Kandidaten dan- en kyu-examen 2020

Voor iedereen die in 2020 opgaat voor een dan- of kyu-examen: er is een nieuwe bundel beschikbaar over de geschiedenis en alle technieken van Wado Ryu-karate. Kijk hiervoor onder het menu 'Wado - Geschiedenis en techniek van Wado Ryu'.

juni
20

6:00 pm - 10:00 pm

okt
18

1:00 pm - 5:00 pm

nov
6

Op de Beker van België Wado-Ryu Karate 2019 in Haacht heeft KCAR in totaal 33 podiumplaatsen behaald, de beste prestatie van de afgelopen 10 jaar! De competitiemotor draait op volle kracht, de ervaren competiteurs scoorden zoals verwacht hoge ogen, maar ook de minder ervaren kampers krijgen langzaam maar zeker de smaak te pakken en weten steeds vaker een podiumplaats te bemachtigen. Speciale vermeldingen zijn er voor de kleine Dani Plessers en Mina Azhari, die na een goede prestatie op de Beker van Pelt ook nu weer op het podium stonden, voor Jula Ruysen die haar eerste podiumplaats ooit op het onderdeel kumite scoorde, voor Laura Sikorski die na een lange toernooi-afwezigheid bewees dat ze het nog niet verleerd is, voor Brecht Evens die ondanks een schouderblessure toch de eerste plaats in kata bij de senioren wegkaapte, voor Huib Fransen die er als enige KCAR'er in slaagde om de dubbelslag binnen te halen, en voor Sidney Van Herreweghe en Daphne Kuipers die hun allereerste wedstrijd tanto dori mochten doen en als enige junioren bij de senioren er bijna in slaagden de huidige Europese kampioenen te verslaan! 

Resultaten

KATA

1e plaats: Brecht Evens, Huib Fransen, Daphne Kuipers, Roar Hendriks, Dina Ajouoaou en Gies Leynen
2e plaats: Thierry Starinieri, Sven Sikorski, Sidney Van Herreweghe (senioren), Argo De Saedeleir, Milan Schevernels, Mina Azhari en Dani Plessers
3e plaats: Laura Sikorski, Sidney Van Herreweghe (junioren), Jolie Fransen, Jari Rovers, Shiloh Pagan en Fabian Szeles

TANTO DORI

3e plaats: Sidney Van Herreweghe en Daphne Kuipers

KUMITE

1e plaats: Laura Sikorski, Sidney Van Herreweghe, Huib Fransen, Jolie Fransen en Fabian Szeles
2e plaats: Sven Sikorski, Daphne Kuipers en Dina Ajouaou
3e plaats: Jari Rovers, Jula Ruysen, Aleyna Yilmaz, Keano Weidner en Gies Leynen

Klik hier voor de foto's.